»  Startsiden
Nyheder
Ny energirigtig PVC serie
Udregn dit eget tilbud
Produktkatalog
Vores produkter
Levering og handelsbetingelser
Showroom
Bestil opkald
Kontakt

Din kurv
 
Ordre sum DKK 0,00

Gå til din kurv

Chatten er åben
Ønsker du hurtig og uforpligtende kontakt til vores konsulent team, har du også mulighed for at chatte med os.

Start chatten, tryk her.

Bestil opkald
Ønsker du at blive kontaktet af en af vores konsulenter? Bestil et uforpligtende opkald.

Klik her!

Ønsker du trævinduer og døre med mindst 30 års levetid?

Ønsker du døre og vinduer i et traditionelt materiale som træ, som kræver et absolut minimum af vedligehold. Vores træ produkter er produceret i traditionelt kernefyrretræ med en meget høj kerneandel (90%/min. 70%).

Vi har videreudviklet på denne materialetype, og har således et standard program nu med 2 eller 3 lags lamineret kernetræ (afh. af karm eller rammer), uden knaster og tillige er træets hårdeste kerneandel (90%), vendt til det yderste lag af lamineringen, der er placeret udvendig mod vejr, fugt og vind.

Således opnås en meget lang holdbarhed for vores træ produkter og samtidig risikerer man ikke grimme pletter, på døre og vinduer, da man ingen knaster har.

Alle vores træ produkter lever op til samme stramme krav, energi A niveau for energi og varmetabsevne hvilket giver det bedst mulige resultat overhovedet. Hele vores store produktkatalog for træ vinduer og døre kan du finde ved at klikke på den produktgruppe du ønsker at se til højre. Du kan dog også klikke dig videre på mere information om vores produkter, hvis du måtte have behov for at læse mere om vores produkter.

· Læs mere om vores træ produkter
· Handelsbetingelser
· Alternative stregtegninger

Leveringstid for Træ

Ca. 8 uger incl. transport
Der tages forbehold for helligdage og andet der kan påvirke leveringstiden!

Produktkatalog

Vinduer

Indadgående
Udadgående

Døre

Hoveddøre
Sideparti til døre
Terrassedøre

Indlæs dit gemte tilbud

Har du gemt et tilbud på Vinduesgruppen? Indlæs det igen, ved at indtaste tilbudsnummeret i feltet nedenfor. Husk bindestreg!Vinduesgruppen.dk, Aalborgvej 16, 9280 Storvorde | Tlf. 88 27 17 70 | salg@vinduesgruppen.dk | Alle priser er incl. moms