Startsiden
Nyheder
Ny energirigtig PVC serie
Udregn dit eget tilbud
Produktkatalog
Vores produkter
»  Levering og handelsbetingelser
Showroom
Bestil opkald
Kontakt

Din kurv
 
Ordre sum DKK 0,00

Gå til din kurv

Chatten er åben
Ønsker du hurtig og uforpligtende kontakt til vores konsulent team, har du også mulighed for at chatte med os.

Start chatten, tryk her.

Bestil opkald
Ønsker du at blive kontaktet af en af vores konsulenter? Bestil et uforpligtende opkald.

Klik her!

Handelsbetingelser

Handelsbetingelserne er inddelt i otte emner. Du kan læse om dem alle nedenfor.

Betaling
Betaling ved levering og montage
Bankkonto
Fortrydelsesret og rettefrist
Fragt og levering
Reklamation og garanti
Persondatapolitik
Forbehold

Betaling

Hos Vinduesgruppen.dk kan du som udgangspunkt betale som du selv måtte ønske det. Vi har dog seks standard løsninger som vores kunder foretrækker - disse er beskrevet her nedenfor.

Bankoverførsel: 100% forudbetaling

Hvis man som kunde vælger en 100% forudbetaling, så opnår man en yderligere besparelse på 5% af det samlede beløb.
Denne rabatsats på 5% fratrækkes, og fremgår direkte inde i bestillingsdelen.

Bankoverførsel: 50% forudbetaling

Hvis du ikke ønsker at betale 100% forud kan du derimod betale 50% forud. For 50% forudbetaling gives 3% rabat på hele ordren.
Rabatsatsen på 3% fratrækkes, og fremgår direkte inde i bestillingsdelen.

Bankoverførsel: 25% forudbetaling

Vi har en obligatorisk minimums forudbetaling på 25% af det samlede varekøb, som er opgjort i varekurven. Denne 25% obligatoriske forudbetaling, er samtidig en dokumentation på at der er indgået en aftale om et køb, og man er derved sikker på at varen/-er er bestilt. De resterende 75% af varekøbet skal indbetales umiddelbart før, eller senest i forbindelse med afhentning eller levering af varerne.

Dankortbetaling

Vi tilbyder naturligvis også Dankortbetaling via vores webshop. Dankortbetalingen foregår gennem ePay's sikre (SSL) betalingsgateway, hvor Vinduesgruppen.dk ikke kan se de betalingsoplysninger (kortnr. mv.) der måtte oplyses. Ydermere er systemet godkendt af PBS.

Ved Dankortbetaling tilbydes der ikke nogen rabatsatser, da ordrebeløbet ikke trækkes før ordren overgår til speditør med henblik på levering. Beløbet trækkes således ikke før på grund af god forretningsskik og gældende lovgivning på området.

Derudover skal det bemærkes at ved Dankortbetaling opkræves ordrebeløbet af MK Salg & Engros ApS, hvoraf Vinduesgruppen.dk fungere som datterselskab.

Bankoverførsel: 100% betaling efter levering/montage

Hvis du ønsker at betale når du har modtaget din ordre eller vi har færdiggjort montagen, så kan vi også tilbyde dette.

Finansiering

Hvis man ønsker at få sine køb finansieret over en længere periode, kan vi også tilbyde dette. Vi tilbyder fordelagtige afbetalingsløsninger over 6, 12, 24 eller 36 måneder. Hvis du selv har et andet forslag til betaling, så send os blot en forespørgsel herom. Vi vil så hurtigt vende tilbage med muligheder herom.

Betaling ved levering og montage

Såfremt ordren ikke er færdigbetalt ved forestående levering, skal betalingen af rest finde sted inden levering eller ved leveringen. Der modtages kontanter eller checks ved leveringsbilerne.

Når en ordre oprettes med montage tilvalgt, vil betalingen som udgangspunkt foregå på samme måde som ovenstående. Dette betyder således at elementerne (ikke montagen) skal være betalt inden levering eller ved leveringen. Dette skyldes juridiske årsager, da ansvaret for elementerne ikke længere er Vinduesgruppen.dk men kundens.

Bankkonto

Betaling via bankoverførsel skal ske til nedenstående konto.

Reg. nr. 9212 (Hals Sparekasse)
Konto nr. 0000343714

Iban nr. DK7292120000343714
SWIFT-kode: HALSDK2122

Fortrydelsesret og rettefrist

Alle varer hos Vinduesgruppen.dk produceres ud fra de specialmål, farver, tilvalg mv. som kunden ønsker, hvorfor fortrydelsesretten og rettefristen sættes til tre dage efter ordrebekræftelsen. Se evt. mere på forbrug.dk.

Har du en rettelse som bekræftes som værende mulig i rettefrist perioden, skal du sørge for at se rettelsen på skrift efterfølgende, i et revideret tilbud. Hvis dette ikke overholdes, kan man ikke efterfølgende reklamere over fejl i leverancen. Dette for at sikre sig at den ønskede rettelse stemmer overens med mundtlig modtaget, eller som tolket af udførende part (af sælger Vinduesgruppen.dk).

Fragt og levering

Fragtpriserne starter fra kr. 450,00 for det første element, herefter kr. 175,00 pr. ekstra element. For ikke-brofaste øer er grundprisen kr. 1.175,00 (postnumre 5970 Ærøskøbing, 5985 Søby Ærø, 6720 Fanø, 6792 Fømø, 8305 Samsø, Anholt og 9940 Læsø) og kr. 1.600,00 (postnumre 3700 Rønne, 3720 Aakirkeby, 3730 Nexø, 3740 Svaneke, 3751 Østermarie, 3760 Gudhjem, 3770 Allinge, 3782 Klemensker og 3790 Hasle). Prisen udregnes automatisk. Der tages dog forbehold for store elementer som kræver stor opmærksomhed i logistikken. Vi leverer alle vores varer med specialtransport, hvor biler og personale er indrettet og trænet til håndtering af netop døre og vinduer. Vores biler er samtidigt kun indrettet til at fragte døre og vinduer, og dette sikrer dig at elementer er uden unødvendige ridser og skrammer. Skulle der mod forventning være en skade på et element, skal dette venligst oplyses straks efter modtagelsen, for at vi således kan få løst dette ved reparation, eller til udskiftning ved et nyt element.

Se leveringstider på www.vinduesgruppen.dk - bemærk dog at der kan være længere leveringstid for farvet plastelementer (ikke hvid).

Reklamation og garanti

Vinduesgruppen.dk tilbyder som standard 10 års garanti på alle elementer uden merpris. Denne garanti kan vi tilbyde pga. den høje produktkvalitet. Dog dækker garantien ikke for fejl, skader eller slitage som er opstået direkte eller indirekte i forbindelse med dårlig montage, forkert brug, ringe vedligeholdelse, vold og eller uautoriseret indgreb.

Al reklamation skal således ske inden elementerne fjernes fra aflæsningsstedet/pallen hvorpå ordren er leveret (du vil modtage yderligere information ved ordrebestilling).

Ved reklamation skal Vinduesgruppen.dk kontaktes omgående og vi vil tilstræbes på at udbedre reklamationen hurtigst muligt. Det er på forhånd en god idé at sende et billede af reklamationen til reklamation@vinduesgruppen.dk. Således kan reklamationen løses hurtigt og effektivt. Såfremt der ved modtagelse af ordren konstateres en skade på ordren, må der kun tilbageholdes et beløb der modsvarer skadens omfang, eller som maks. det skadede elements totale pris (excl. fragt). Hvis reklamationsretten ønskes opretholdt må elementerne under ingen omstændigheder monteres i bygningen uden accept fra Vinduesgruppen.dk.

Vi henviser i øvrigt til at man skal følge leverings-/modtageblanketten som følger ordreaccepten i alle ordre.

Det er ligeledes vigtigt at understrege, at Vinduesgruppen.dk til hver en tid følger vinduesindustriens gældende regler.

Persondatapolitik

Alle data der indtastes i forbindelse med køb opbevares i vores system (MK Ejendomsinv. ApS). Disse data gemmes sikkert utilgængeligt for 3. part. Dataene gemmes af regnskabsmæssige årsager samt garantimæssige årsager.

Forbehold

Vinduesgruppen.dk (MK Ejendomsinv. ApS) kan ikke gøres ansvarlig for tab af data medmindre dansk rets almindelige erstatningsregler gør sig gældende. Derudover tages der forbehold for tastefejl, kursændringer og prisændringer.

Handelsbetingelserne er gældende fra d. 1. januar 2011. Senest opdateret d. 17. februar 2011.

Vinduesgruppen.dk, Aalborgvej 16, 9280 Storvorde | Tlf. 88 27 17 70 | salg@vinduesgruppen.dk | Alle priser er incl. moms